CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Den cykelglade skuespiller Lars Bom har allieret sig med sportsdirektør Brian Holm og sportsfysiolog Hans Søndergaard. Sammen gennemgår de på denne mere end 2...

cykl01

Den cykelglade skuespiller Lars Bom har allieret sig med sportsdirektør Brian Holm og sportsfysiolog Hans Søndergaard. Sammen gennemgår de på denne mere end 2 timer  lange DVD landevejscyklingen som motionsform.

DVD’ en er opdelt i fem hovedafsnit:
1. Cyklen
2. Turklar
3. Teknik
4. Kend din cykel
5. Træning og Løb

Her gennemgås stort set alt lige fra cyklens funktion, valg af stel til pakning af cykel. Der redegøres for de mest almindelige reparationer som skift af kæde og lapning af dæk.  Der er masser af fif til køreteknik og påklædning samt et godt og grundigt afsnit om træning.

cykl02
Det hele krydres af anekdoter og sjove indslag for de tre aktører når de “dummer” sig for åben skærm.
Tilrettelæggelsen og filmningen er velvalgt og meget professionel udført, endda i HD kvalitet.  Billedsekvenserne suppleres ofte af rulletekster med gode råd.
Der er masser af flotte billeder og sjove og skæve indlæg,  så de mere end to timer aldrig føles for lange.

De tre herrer er meget underholdende og man får mange gode råd, specielt om træning og køreteknik.

cykl02
Denne DVD  er først og fremmest henvendt til cyklister uden nogen eller meget lidt forudgående viden om landevejscykling.  For dem er der rigtig megen god information at hente.  For alle andre, er den mere et supplement og god underholdning. Prisen for DVD’ en er kr. 199,-

Du kan købe DVD’en her

CYKELPORTALEN