CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Komfort orienterede og kuldeskære cyklister har længe kunnet få elektrisk opvarmede skoindlæg til cykelskoene.  Nu er turen kommet til styrgrebene på mountainbiken. A’ME  introducerer...


Komfort orienterede og kuldeskære cyklister har længe kunnet få elektrisk opvarmede skoindlæg til cykelskoene.  Nu er turen kommet til styrgrebene på mountainbiken.

A’ME  introducerer nu så vidt vides verdens første MTB greb med indbygget varme.  Heated 1.3 Tri har en indbygget senson  der regulerer varmen.  Justeringen sker ved tryk på en lille knap.

Umiddelbart lyder ideen skør ,men den er nu ikke så ringe endda.  De fleste kender fornemmelsen fra MTB løb med sovende og stive fingre.  Dette skulle blive væsentligt elimineret ved hjælp af en smule varme.

A’ME Heated 1.3 Tri grib er i en speciel Vulcathane,™ gummiblanding som giver en behagelig overflade som er rar at holde på samtidig med at den giver godt greb pga af det riflede trekantede design.

Monteringen er let,  grebene skubbe spå plads og spændes med en lille unbraco skrue.  Grebene fås i 8 forskellige farver og prisen er omkring 700 danske kroner.

Læs mere om AME her.

CYKELPORTALEN