CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Alfa Romeo 4C IFD Bicycle Alfa Romeo 4C IFD Bicycle
Bilentusiaster er formodentlig bekendt med Alfa Romeo 4C, men at de også har lavet en matchende racercykel er nok mindre kendt. At den så... Alfa Romeo 4C IFD Bicycle

Alfa Romeo 4C IFD 02

De toneangivende bilproducenter har gennem tiden altid skulle have en cykel eller to med i programmet på de store bilmesser. Tit og ofte har det kun været et halvhjertede forsøg.  Alfa Romeo gør med deres 4C IFD racer en stor forskel.  Den er uden sammenligning noget af det flotteste vi her på redaktionen længe har set i kategorien bilproducent cykler.

Alfa Romeo 4C IFD 03

Rammen er helt unik og er verdens første ud i enkelt sidet rammebygning formet som et C profil,  kaldet semi-tube section.  Det er den samme teknologi Alfa Romeo også benytter i chassiset på 4C sportsvognen.   I modsætning til mange af de andre cykler som bliver vist på bil udstillinger, så bliver 4C IFD rent faktisk produceret, endda i Italien.  Priserne ligger mellem 3.500 og 9.000 Euro afhængig af hvilken Campagnolo gruppe du vælger til den.  Der er tale om en ikke nærmere bestemt begrænset serieproduktion, så man skal nok være rimelig hurtig på aftrækkeren hvis Alfa’en hjemme i carporten skal have fornem tohjulet selskab.

Alfa Romeo 4C IFD 04

For de penge får du en unik racercykel på kun 6,75 kg med C formede profiler og noget så usædvanligt for en landevejsracer, integreret lys. Det er designfirmaet Campagnia Ducale som står for udviklingen af den specielle rammeprofil i kulfiber både til cyklen og bilen. Du kan vælge mellem to farver,  rød eller hvid.  

Alfa Romeo 4C IFD 01

Link

 

CYKELPORTALEN