CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Airnimal Chameleon som vi tidligere har testet her på redaktionen kan fejre deres 10 års jubilæum.  I disse så hæsblæsende tider hvor den ene...


Airnimal Chameleon som vi tidligere har testet her på redaktionen kan fejre deres 10 års jubilæum.  I disse så hæsblæsende tider hvor den ene cykelnyhed erstatter den anden, er det lidt af en præstation at have den samme cykelmodel i programmet i 10 år.  At det kan lade sig gøre skyldes at Airnimal har fundet en niche for kvalitetsfoldecykler hvor der stort set ingen konkurrence er.

Jubilæet fejres på behørig vis i weekenden 14-15 august i området omkring Cambridge og Suffolk, med en række events kun for Airnimal ejere. Om lørdagen er der en cykelløb som afsluttes med middag om aftenen. Søndag er der igen en cykelløb med indlagt cafe’besøg.

Chameleonen har siden fået selskab af Joey sports og tur serien og Rhino mountainbiken serien.  De bygger begge på samme foldeprincip som Chameleon. I fobindelse med jubilæet udbydes Chameleon i en speciel et gears udgave.

Link

CYKELPORTALEN