CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ædel titanium fra England Ædel titanium fra England
Med Ribble CGR Ti lancere det engelske brand en ny opdateret udgave af deres Gravelbike med stel i titanium. Ædel titanium fra England

Titanium har stadig en høj stjerne hos mange cykelentusiaster, der sværger til ædelt metal. Med egenskaber som overgår de fleste andre ramme materialer til cykler ligger de så desværre ofte også prismæssigt i den høje ende. Men der behøver ikke nødvendigvis at være sådan, hvis man effektivisere sit distributionsled.

Engelske Ribble Cycles har en flot palette af cykler og rammer til snart enhver pengepung og cykelformål. Alt foregår online og kan konfigureres individuelt, så selv en stor kanon som Canyon Bikes, der var blandt de første til at starte online cykelbølgen og som er et stort navn i Danmark, må løfte øjenbrynene og  blive bare en smule misundelig. Er du mere til engelsk end tysk, så er Ribble under alle omstændigheder et flot alternativ.

CGR Ti er flagskibet i Ribble serie af gravel bikes der også omfatter stel i aluminium og stål. Helt i tidens ånd, har den nye CGR Ti fået sænket saddelstag for at gøre den mere eftergivelig mod vibrationer fra underlaget op gennem bagrammen.

Den nye ramme er en hårfin balance mellem stivhed, eftergivelighed og komfort. Kronrøret har således fået øget diameteren til hele 44 mm. Titaniumsrørene er af typen  3AL/2.5v med sømløse svejsninger.

Den har fået intren kabelføring  og er kompatibel med Di2. Der er fittings for montage af skærme og bagagbærer.  Den kan bruges med både 650B og 700 C hjulsæt med bredder op til 47 mm.

Ribble CGR Ti findes i forskellige udstyrvarianter startende fra kr. 20.000,- for en Shimano 105 udstyret model, hvilket prismæssigt er yderst konkurrence dygtig. Det er endvidere muligt selv at konfigurerer sin cykel via deres BikeBuilder Option.

Link

CYKELPORTALEN