CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Adventure Collection fra Pearson1860 Adventure Collection fra Pearson1860
Pearsons nye Adventure Collection har slående farver og grafik kombineret med interessante opbevaringsløsninger. Adventure Collection fra Pearson1860

I øjeblikket oversvømmer en kendt hollands producent af cykeltøj det danske marked med massiv markedsføring og uddeling af gratis cykeltøj til onlineportaler, blogs og magasiner.  Cykelportalen hylder diversiteten og vil derfor også omtale produkter der er mindre kendte og som ikke umiddelbart er tilgængelige hos din lokale cykelpusher, men som altid vil kunne købes online.

Pearson1860 nye Adventure Collection skiller sig ud med friske farver og nye opbevarings muligheder

Engelske Pearson holder til i London og har netop lanceret en ny  Adventure Collection der består af trøje bukser og t-shirt. Kollektionen er karakteriseret ved friske farver og nye funktionaliteter. Der er både en serie til mænd og kvinder.

Manoeuvre er latin, oversat som “håndarbejde” og definerer ret godt de nye Pearson bibshorts, der har to cargolommer og to baglommer. Pearson hævder, at de er konstrueret til en lang levetid og har et høj transporterende, hurtigtørrende 4-vejs stretchstof for god pasform og nem bevægelse. Bukserne er konstrueret omkring en TMF x Pearson vaskeskind. En interessandt detajle er konstruktionen med otte stropper for at fordele trykket jævnt rundt om taljen. Fordi de ikke griber på kanten skulle de angiveligt være mere afslappende at have på. Buksen koster kr. 1.400,- og fås i fem størrelser.

The Dream of Sheep er en spøgende ballade fra Kate Bushs album fra 1985. Hounds of Love. Selv beskriver Pearson  det: “The song’s central character finds herself lost at sea and her despairing lament, recalling friends and moments of hope, has consoled generations of listeners. Our new merino tee is likely to be just as reliable and long-lasting a companion”.  Peason’s  nye merino-t-shirt er beregnet til at være lige så trøstende med en blød og åndbar, 50% genanvendt polyester og 50% merinoblanding. Styling inkluderer et sublimeret print, et hævet 3D PRSN-logo og en reflekterende Pearson-rose for synlighed. Merino trøjen koster kr. 500,- og fås i frem størrelser.

Pearsons nye eventyrtrøje Stowaway introducerer lastbærende funktioner til lange dage i sadlen. Designet til snacks er den forreste “konvolut”-lomme konstrueret i et slidstærkt ripstop-stof med ekstra kapacitet tilgængelig i gemmerlommer på siden af ​​trøjen og tre baglommer. En tilpasset silikonegriber holder lommerne på plads, selv når de er fuldt lastet, ifølge Pearson. Grafikken inkluderer et hævet 3D PRSN-logo og en reflekterende Pearson-rose. Cykeltrøjen koster kr. 800,- og fås i frem størrelser.

Link

 

 

 

 

CYKELPORTALEN