CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Det australske 720Amour er et nyt sportsbrillemærke på det danske marked.  Firmaet har oplevet en eksplosiv vækst siden det blev grundlagt i 1996 i...

Det australske 720Amour er et nyt sportsbrillemærke på det danske marked.  Firmaet har oplevet en eksplosiv vækst siden det blev grundlagt i 1996 i Brisbane.  720Amour har fem brilleserier som tilsammen tæller mere end 40 modeller indenfor briller lige fra ski- og sejlsport til cykling. Et af de områder hvor 720Amor er stærke er briller med styrke, enten som indsats eller direkte i brilleglassene.  En unik feature er mulighed for montering af glas med glidende overgange, for 50+ generationen så man igen kan aflæse cykelcomputeren og GPS’en.

A-Trak
Denne serie er tænkt til en aktiv livstil. Derfor er glassene fæstnet med små magneter. Det betyder at glassene kan udskiftes i et snuptag. Serien betsår af 5 modeller med forskellige glastyper og farver.

Performance
Simpelt design og høj funktionalitet kendetegner denne serie. Den er specielt velegnet til cykling, og løb og kommer med en stor variation af glastyper. Der er 15 modeller at vælge imellem.

Optex
Denne serie er for brillebrugere som har valgmuligheden for briller med styrkeglas direkte i stellet, eller som indsats afhængig af hvor stor en styrke du har brug for. 5 modeller.

Wave
Denne serie er først og fremmest tænkt til ski og sejlsport hvor brillen skal sidde rigtig godt fast. Derfor medfølger der en indstilleligt gummibånd til alle modeller. Også downhill mountainbikere kan have god gavn af disse briller som for flere af modellerne  sidder helt tæt til ansigtet.

Urban
Som navnet antyder er her en brille tiltænkt den som gerne vil have en teknisk sportsbrille men i et mere afdæmpet design som også kan bruges til hverdag.  10 modeller hvoraf flere kan monteres med styrkeglas.

Interesserede forhandlere og forbrugere kan kontakte 720Amor Scandinavia som er grossist for hele Scandinavien.

Link

CYKELPORTALEN