CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Seks gange op af Mont Ventoux på en dag! Kun een dansker kan skrive den bedrift på cykel-cv`et. Ialt har kun 23 personer taget...

Seks gange op af Mont Ventoux på en dag! Kun een dansker kan skrive den bedrift på cykel-cv`et. Ialt har kun 23 personer taget turen op af det skaldede bjerg så mange gange på een dag og dermed kvalificeret sig til medlemskab af det franske broderskab “Tosserne fra Ventoux”.

På hjemmesiden kan man også læse, at Mont Ventoux Cykelrejser inviterer til en spændende aften i Roskilde med foredrag, vinsmagning og lækkerier fra området omkring det skaldede bjerg. 

Bl.a. kan man netop høre den første danske dobbelttosse fortælle om hvordan det er at køre 6 gange op af Ventoux – 2 gange på hver af de 3 opkørsler – på lige under 17 timer. Det er ca. 9.000 højdemeter og 272 km!

Dobbelttosse er broderskabets betegnelse for en person, der har kørt op af Mont Ventoux 6 gange på een dag; en almindelig tosse har kun kørt op 3 gange på een dag!

Læs mere om program og tilmelding på  Mont Venteux Cykelrejser og sæt kryds i kalenderen d. 24.11 kl. 19:00

Hvis du skal med til Mont Ventoux i 2011, så har vi en tur i uge 20, bl.a. med et ægte fransk cykelløb indlagt i programmet, masser af cykling og vinsmagninger.

For yderligere informationer og tilmelding til foredragsaften kontakt os på info@montventoux.dk eller Michael Nørgaard på mobil +45 40 97 44 44 .

De bedste hilsner

Mont Ventoux Cykelrejser www.montventoux.dk

CYKELPORTALEN