CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

3T Cycling springer distributionsleddet over på det Nordiske marked 3T Cycling springer distributionsleddet over på det Nordiske marked
Det italienske komponentmærke omstrukturerer og udvider deres nye forretningsmodel til også at omfatte hele Norden. 3T Cycling springer distributionsleddet over på det Nordiske marked

Jens-Wolsgaard---3T

3T Cycling vil fremover gå uden om distributionsleddet på det Nordiske marked og distribuerer deres omfattende produktprogram indenfor styr, frempinde og hjulsæt direkte til de nordiske forhandlerne. 3T Cycling har udnævnt Jens Wolsgaard til at varetage al salg i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Alle order vil fremover blive ekspederet direkte fra lageret i 3T Cyclings europæiske distributionscenter i Italien.

Det nye tiltag betyder at firmaet fremover kan opbygge et tættere samarbejde med den enkelte forhandler hvilket for slutbrugeren vil opleves som bedre service og flere valgmuligheder.

3T Cyclings administrerende direktør Rene Wiertz siger:
“Forhandlerne er vores nøgle partnere og er en vigtig del af vores adgang til markedet. Vi ønsker at alle som sælger vores produkter har den fornødne uddannelse og viden til at kunne sælge og servicerer vores produkter på en effektiv og professionel måde. Den nye model har været prøvekørt på den italienske hjemmemarked med succes, så vi nu er klar til at udvide den i første omgang på det Nordiske marked”

3T-Discus

“Jens Wolsgaard har en fortid hos Cervelo hvor han har haft en stor rolle i udbredelsen af mærket både på nationalt og internationalt niveau. Han bliver en vigtig ambassadør for os på det nordiske marked”, slutter Rene Wiertz.

En spændende nyhed for 2016 er de nye Discus hjulsæt med aero fælge og skivebremse nav, netop tænkt for den sportslige cyklist til det krævende nordiske marked.

Læs mere om de  nye 3T Cycling hjulsæt her

Den hidtidige distributør EnergySport A/S forsætter med alle deres øvrige mærker på det nordiske marked.

Link

CYKELPORTALEN