CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

3T Bike -Just in Time- 3T Bike -Just in Time-
Er dette enden på overproduktion og leveringstider på 53 uger ? Eller er det bare et modefænomen ? 3T Bike -Just in Time-

3T Bike, er den italienske pioner inden for all-road og racer gravel cykler, flytter ikke kun deres produktion til Italien, hvor alle cykler i løbet af efteråret vil være ægte “Made in Italy”. Samtidig tilbyder de nu også noget ret unikt og nyt indenfor cykelbranchen nemlig  JUST IN TIME levering.

3T Bike vil fremover være ægte Made in Italy med Just In Time levering

Hvad betyder det så ? Jo nu kan forhandlere ikke bestille cykler, men derimod produktionskapacitet og beslutte sig for model, specifikationer og farver op til 6 uger før den planlagte levering. Det betyder, at du ikke længere skal gætte 12 måneder frem i forvejen om, hvad forbrugerne vil have. Hvis de beslutter, at de har brug for en mere Exploro Strada end Racemax Italia, kan de gøre det uden at forsinke leveringen. Og hvis det ser ud til, at størrelse 54 skal suppleres med en størrelse 56, er det heller ikke noget problem.

Og fordi 3T Bike har en In-House carbon teknologi inklusiv alle de harpikser og fibre, de har brug for til produktionen, handler specificering af model og størrelse ned til at ændre programmet i maskinen, spolerne og formen. Keep it simple.

Nu er det åbenbart – ikke alle virksomheder der kan det, for det kræver 100 % egen produktion. Men med flere og flere mærker, der vender tilbage til produktion tættere på oprindelseslandet, kan dette være en ny trend. Samtidig er det vel også en smule mere bæredygtigt at have al produktion tæt på fremfor den store trafik af dele på verdenshavene og i luften.

For 2024 har 3T Bike en produktionskapacitet på 5.000 enheder, men de er forpligtet til at udvide i takt med, at faciliteterne vokser, og processerne udvikler sig.

I forvejen har 3T Bike revolutioneret, hvordan carboncykler fremstilles. I stedet for at bruge plader af kulfiber og lægge dem i lag, vikler de massive spoler af kulfiber i de nødvendige former.

Link

CYKELPORTALEN