CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

3D printede styrgreb fra Personomic 3D printede styrgreb fra Personomic
Skræddersyede, meget holdbare cykelgreb giver maksimal komfort for dine hænder og forhindrer sovende fingre. 3D printede styrgreb fra Personomic

Personomic er et tysk brand der havde  sin debut på sidste års Eurobike i start-up afdelingen og en efterfølgende succesfuld crowdfunding kampagne der gav mere end 100 ordrer til 30 forskellige lande. Deres første produkt er 3D printede styrgreb. Men flere andre produkter alle i 3D print er på vej, herunder en saddel.

Stuttgart firmaet Personomic er specialister i 3D printede cykeltilbehør. Deres første produkt er et styrgreb.

Cykelverdenen oplever disse år en række cykelprodukter, lige fra løsdele til færdige cykelstel der er produceret ved hjælp af 3D print. Ingen tvivl om at denne produktiosmetode går en lys fremtid i møde. Ud over at teknologien giver mulighed for individuel bruger tilpasning af produktet, slipper producenterne også for  dyre og tidmæssigt krævende værktøjer og støbeforme.  Hertil kommer fraværd af store lagre der er en omkostningstung affære for specielt de små firmaer. Selvom ikke alle tillægger det lige stor betydning, er der ingen. tvivl om at kontaktpunkterne mellem cykel og cyklist ofte er et af de steder, der kan gøre det store forskel.

Personomic tager udgangspunkt i indscannede billeder af dine hænder, der bruges til at støbe et sæt helt individuelle greb du får tilsendt med posten efter nogle uger. At firmaet er på rette kurs vidner en tysk brugerundersøgelse der talte mere 90.000 brugere som alle anså firmaet som en af kommende nøglespillere indenfor styrgreb. Samtidig har Personomic også indgået en aftale med en af de store tyske distributører Paul Lange som er Shimano distributør i Tyskland. Det betyder at grebene nu kan bestilles direkte hos alle deres forhandlere. Da Personomic’s  scannaninsgsoftware bruger matematisk interpolation som er så nøjagtigt at det kun er nødvendigt at tage billeder af oversiden på dine håndflader. Grebene kan bestilles i forskellige farver og med forskelligt mønster. Herudover kan man få eget logo/navn i grebene. Der medfølger omløber også i valgfri farver til fastmontering og endpropper til styrenderne.

Cykelportalen har haft lejlighed til at teste og prøve produktet på egne hænder fra start til slut.  Du kan se frem til vores test og indtryk af Personomic grebene i løbet af kort tid.

Link

 

CYKELPORTALEN