CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Strøm på Bugatti Strøm på Bugatti
Navnet Bugatti klinger som chokolade i alle fartglade drenges ører. En elektrisk supercykel er på vej under samme brand. Strøm på Bugatti

 

Bugatti er drømmen om den ultimative sportsvogn for fartglade drenge med benzin i blodet. I følge den danske designer Brian Hohl er de på vej med en elcykel i samme klasse.

Med en angivet vægt på kun 8400 gram, hører den til blandt de absolut letteste cykler, med indbygget EPO. Det er endnu sparsomt med oplysninger, men rammen skulle været bygget som en autoklaveret monocoque kulfiberramme med en centermotor som er istand til at bringe vidunderet frem med op til 55 km/t.  Ud fra de sparsomme billeder ser den ud til at være med monostag og asymetrisk opbygning som den tidligere viste Bugatti koncept landevejscykel på 5 kg.

Bugatti er sparsom med oplysninger men anfører at den skulle være et resultat af et samarbejde mellem Lightweight, Continental og THM Carbones og bygget af Formel teknologihuset Mirelli.

“The automotive Industry has entered the cycle Industry and changed it forever from today,” udtaler Brian Hohl på sin LinkeIn profil.

Det er dog langfra første gang at vi ser bilindustrien prøve kræfter med elcykler. Mercedes lancerede år tilbage deres meget lovende Smart Ebike koncept, som dog siden igen er droppet.

Link

CYKELPORTALEN