CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Rose Pro Cross Rose Pro Cross
Netop klar til cross-sæsonen 2017-2018 præsenterer ROSE Bikes en ny aluminiums cross-cykel Rose Pro Cross

ROSE PRO CROSS er næste generation aluminium cross cykel. Den er et multi-tool til grus, til asfalt og til mudder. Geometrien er opdateret til 2018. Nu med en mere sportslig, afbalanceret siddeposition, så du kan holde hovedet koldt i pressede situationer. Vi har gjort kronrøret en smule fladere, for at øge stabiliteten, men samtidig gjort sadelrøret stejlere, for at give en mere aggressiv position på cyklen. Det gør cyklen nemmere for dig at styre, når det går stærkt på tekniske passager. Selvfølgelig er der skivebremser på PRO CROSS, så du kan omsætte køreegenskaberne til sikre nedbremsninger. Vil du køre den som vinterracer er der selvfølgelig mulighed for at montere skærme.

ROSE PRO CROSS er i første omgang tilgængelig med Sram Apex 1*11, Sram Force og Shimano 105 med mekaniske bremser eller hydrauliske bremser. Priserne begynder ved ca. kr. 11.340,-. Senere kommer også en model med Shimano Ultegra 8000.

PRO CROSS er tilgængelig i 8 forskellige størrelser, to farvemuligheder, og alle modeller kan konfigureres individuelt via Rose Bikes hjemmeside

Link

CYKELPORTALEN