CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

2014 TAIPEI CYCLE D&I Award vindere 2014 TAIPEI CYCLE D&I Award vindere
Taipei Cycle Show som løber af stablen idag, har ligesom Eurobike Award også deres egen prisuddeling iform af en Design og Innovation Award, der... 2014 TAIPEI CYCLE D&I Award vindere

Taipei D&I Award 02

Dagen før Taipei Cycle Show åbnede blev 2014 Taipei Cycle D&I priserne offentliggjort.  185 produkter fra 16 lande havde tilmeldt sig og juryen var i år sammensat af Martin Kessler fra Schweiz, Norbert Haller fra Tyskland, Shikuan Chen, Stijn Deferm og Tony Chang, alle fra Taiwan.  Ikke så overaskende gik fire af de fem guldpriser til taiwanesiske producenter:

Taipei D&I Award 06

Ghost fik en pris for deres AMR Riot Lector 9 ” MTB ramme hvor man prøver at forene de forskellige egenskaber til Downhill, XC CrossCountry og Freeride i en og samme ramme.

Taipei D&I Award 04

Gigantex Composite fik en for deres hjulsæt Equinox Miracle ” hvor fælg og eger er støbt ud i et stykke.

Taipei D&I Award 05

Oyama fik en guldpris for en ny foldbar frempind for fastspændingen i foldemekanismen via et patenteret system er udvidet fra to retninger til fire. Det øger stabiliteten og styrken.

Taipei D&I Award 07

Darfor fik en pris for deres kompakte fuldtaffjedrede elcykel med 20″ hjul, Panter PS1. Der benyttes en kulfiberramme for at reducere den samlede vægt. Integreret batteri og elektrisk styring af fjederelementerne.

Taipei D&I Award 08

Den femte Gold Award blev tildelt det canadiske firma Interlock for deres integrerede låsewire gemt i en saddelpind.  Egentlig ikke noget nyt koncept da Batavus brugte et lignende system på deres cykler i 80’erne, men Interlocks system er mere strømlinet. Ud over de fem Gold Awards blev der givet 49 ekstra præmier

Taipei D&I Award 01

Factor vis Vires koncept raceren som også blev præmieret på Eurobike, fik endnu en pris for sin flotte integration af bremser og frempind og elektronik.

Taipei D&I Award 10

ControTec fik en pris for deres nyskabende landevejsstyr i titanium og kulfiber. Titanium bruges hvor der er brug for stivheden og kulfiber i bukningerne for komfort.

Taipei D&I Award 03

Med Thrust pedalen fra Wellgo/Xpedo  med integreret kraftmålingen ser teknologien nu endelig ud til at bevæge sig ned i et økonomisk leje hvor alle kan være med.

Taipei D&I Award 09

Innvova Rubber fik en pris for deres cykeltasker i genbrugslanger og dæk.

Endelig fik  danske Protanium igen en pris for deres elcykel med kadantræk og Magura fik fortjent en pris for deres elektroniske affejdringssystem eLECT.  Priserne blev overrakt ved en ceremoni i Taipei World Center Taipei 101 af Peter WJ Huang ( direktør TAITRA ) , Antony Lo ( direktør Giant og formand for TBEA ) samt Ralph Wiegmann fra iF , som stod for selve udvælgesen.
Lige som de øvrige år vil vores udsendte  de kommende dage rapporterer fra selve messen.

Link

 

 

CYKELPORTALEN