CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

En Renault Fluence Z.E. fra elbiloperatøren Better Place debuterede i denne uge i cykelløbet Flamme Rouge i Charlottenlund. Better Place sponsorerede nemlig et stærkt...


En Renault Fluence Z.E. fra elbiloperatøren Better Place debuterede i denne uge i cykelløbet Flamme Rouge i Charlottenlund. Better Place sponsorerede nemlig et stærkt hold bestående af blandt andet tidligere danmarksmester Michael Sandstød og de tre vejrværter Cecilie Hother, Peter Tanev og Jens Christiansen.

Elbilen fik markeret sit store potentiale i forbindelse med cykelløb. I Flamme Rouge fungerede bilen upåklageligt som støjsvag følgevogn for Team Better Place, og i Tour de Charlottenlund tjente den som løbsvogn til glæde for feltets ryttere, som helt slap for sundhedsskadelig udstødning undervejs i løbet.

Både Peter Tanev og Cecilie Hother har tidligere på sommeren deltaget i Team Rynkeby, et andet velgørende løb fra Danmark til Paris, så formen var god i Charlottenlund. Til trods for at regnen drillede, var det derfor et meget motiveret hold som også kørte over målstregen på en flot andenplads. Som følgevogn havde vejrværterne en Renault Fluence Z.E. fra Better Place, som også havde en velbesøgt stand til løbet.

Flamme Rouge er et velgørende projekt startet af tidligere elitecykelrytter Brian Holm, efter at han har været igennem en længevarende periode med kræft. Projektet skal hjælpe kræftramte børn og pårørende til at få bedre vilkår under og efter behandlingen. Flamme Rouge indsamlede i år cirka 50.000 kroner, og var en del af det årlige Tour de Charlottenlund.

Link

CYKELPORTALEN