CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nordisk Korthandel udsender nu et helt nyt udførligt cykelkort over Danmark i 1:500.000.

Sommeren er nu for alvor over os, og der er store oplevelser at hente i lille Danmark. Cyklen er en oplagt transportform, hvis man vil helt tæt på begivenhederne i ferien, eller blot i en enkelt weekend. Samtidig er det både en miljørigtig og sund måde at holde ferie på.

Nordisk korthandel/Scanmaps.dk udsender i disse dage en helt nyt udførligt cykelkort over Danmark i størrelsesforholdet 1:5000.000 til en pris af kun kr. 75,-

Der er tale om et planlægningskort, som giver et let og hurtigt overblik over de rejseveje, man har som cyklist i Danmark. Kortet er smukt trykt og indeholder både nationale og regionale cykelruter. På bagsiden findes praktiske oplysninger på dansk, engelsk og tysk. Det forventes at cykelkortet fremover udkommer i en ny udgave hvert år.

Kirsten Marie Ludvig fra Nordisk Korthandel siger:
"Det ver dejligt at vi endelig kan præsentere dette smukke cykelkort for vores kunder. Vi har lagt megen energi i at frembringe den bedst mulige kvalitet til glæde for landets cyklister. Sidst der udkom et lignende cykelkort var i 2005, der er derfor tale om et længe savnet kort, som i et flot of forfriskende design endelig er på gaden. Vi har allerede haft mange forespørgsler på hvornår kortet udkom, og er derfor sikre på at det bliver en succes".

Som noget helt nyt kan man på hjememsiden: www.scanmaps.dk/cykelkort, hente yderligere oplysninger som supplement til kortet, og som forberedelse til cykelturen. Eksempelvis findes der links til færgeruter og vandrehjem, samt regfler for medtagning af cykler i toget, og ikke mindst gode råd om selve turen.

Som en ekstra service er der på hjememsiden angivet cykelruter gennem hele landet – ialt 4325 km, så der er rigeligt at kombinationer at vælge imellem.

Du kan læse mere og købe kortet på Nordisk korthandels hjememside.

Nordisk Korthandel

CYKELPORTALEN