CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nu har du en gylden mulighed for selv at sætte dit præg på din kommende Carbon ramme.  Roadshark har allieret sig med Columbus i...

Nu har du en gylden mulighed for selv at sætte dit præg på din kommende Carbon ramme.  Roadshark har allieret sig med Columbus i Italien og tager to af deres Carbon rammer hjem i “rå” tilstand. Det drejer sig om model Columbus Genius Full Carbon, som er identisk med Cinelli Strato rammen.

Den anden er Model Carbon SL, som er noget billigere.  Columbus SL Carbon er identisk med Cinelli Saetta rammen.
Columbus Genius Carbon og Carbon SL rammerne bliver leveret med forgaffel, styrfittings og sadelrørs bespænding – lige klar til maleren.
Roadshark vil forslå nogle gode Paint-Brush malere, der kan lave fede stafferinger og dekorationer.  Du vil så selv kunne bestemme hvordan din ramme skal se ud……..det er sgu da suverænt.  Du kan også vælge bare at lakere den, hvis du godt kan lide Carbon “looket”, og så få en Paint-Brush maler til f.eks. bare at male dit navn – du kan også gøre det selv, der er mange muligheder.  Kun kreativiteten sætter grænsen.

Der er to steltyper at vælge imellem til henholdvis til kr. 11.990,- og 6990,-

Lidt om Roadshark
1: Roadshark har en mindre, men eksklusiv kundekreds.
2: Personlig kundepleje og kontakt betyder meget.
3: Der er altid spændende ting på Roadsharks program. Ingen metervarer her. Roadshark kan lide at udfordre brugerne. Desuden er der så mange spændende stel og komponenter der aldrig kommer til DK. Trivial tingene kan du købe andet steds.
4: Priserne kan altid diskuteres hos Roadshark.
5: 100% seriøs og kompetent faglig rådgivning.
6: Du kan altid kontakte Roadshark.
7: Telefon:  Fast: 32536672 – 16:00/21:00. Mobil: 50406672 – 9:00/21:00.

Link

CYKELPORTALEN