CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Schwalbe lancerer nye versioner af sine MTB dæk Rocket Ron og Nobby Nic.  Ud over de almindelige 26″ versioner kommer de nu også i...

Schwalbe lancerer nye versioner af sine MTB dæk Rocket Ron og Nobby Nic.  Ud over de almindelige 26″ versioner kommer de nu også i 29″ (57-622, 29 x 2.25).  Dækkene har været på det amerikanske marked et stykke tid hvor de er blevet rost for deres gode vedhæftning og lave rullemodstand.

Nobby Nic and Rocket Ron går for at være blandt de mest sælgende MTB dæk.  Nobby Nic vejer 645 g mens Rocket Ron er et superlet konkurrencedæk på 520 g.

For dem som gerne vil skille sig ud fra mængden kommer Rocket Ron i en Limited Edition, helt i hvid dog kun i den almindelige  26″.
Alle modeller skulle være leverings klar i midten af april.  Priserne ligger mellem  kr. 375,- og  kr. 450,-

Ultremo HT “Handmade Technology”
Her er tale om et håndbygget dæk med lukket ring, som skulle give en fantastisk vedhæftning og komfort. Schwalbe har sat nye konstruktionsnormer med dette dæk som kombinerer klassisk italiensk dæk teknologi med moderne high tech materialer.

Rytterne på det italienske Liquigas ProTour hold er ret konservative.  De vil kun cykle på dæk fra italienske producenter, så Schwalbe måtte snyde dem under “Vueltaen” Tour Spanien hvor mekanikeren monterede  maskerede Ultremo HT dæk i al hemmelighed.  Under hele turen havde holdet ikke en eneste punktering og det var nok til at overbevise de italienske purister.

At tyskerne tager dette dæk alvorligt vidner en helt nyopført  fabrik om, hvor kun de mest erfarne medarbejdere får lov at arbejde.  Hvert eneste dæk er et helt lille kunstværk hvor der er lagt omhu helt ned i mindste detalje.

Dækkassen er en helt unik konstruktion af  Triple Nano Compound og Latex slange.

CYKELPORTALEN