CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Den 1 juli 2010 begiver Svend Friis sig ud på en 5600 km lang solo cykeltur fra Nordkap til Gibraltar.  Formåler er at samle...


Den 1 juli 2010 begiver Svend Friis sig ud på en 5600 km lang solo cykeltur fra Nordkap til Gibraltar.  Formåler er at samle penge ind til Børnecancerfornden.

Nogen vil sikkert mene, at mit projekt er nok en smule vanvittigt, men verden bliver kun rigere af, at der findes sådan nogle skøre mennesker som jeg. – Projektet går i al sin enkelthed ud på ene og alene at cykle fra Nordkapp til Gibraltar med start fra Nordkapp den 1. juli 2010 kl. 08:00. Når jeg så kommer til Gibraltar vil jeg blot være den 5 person (og jeg som alderspræsident), der har gennemført hele turen i ét træk. – Se ind på min hjemmeside www.bike-alone.dk , her har jeg udførligt beskrevet turen fra idé til virkelighed og meget andet.

Øresponsorat:
Op til og under min tur vil jeg søge at samle penge ind til Børnecancerfonden. Det sker på den måde, at bidragydere indgår en aftale om at betale et vist antal ører pr. kilometer jeg cykler (f.eks. svarer 5 ører til ca. 280 kroner). Når jeg så slutter min cykeltur ganges det antal cyklede kilometer med det aftalte ørebeløb. Det samlede beløb indbetales herefter ubeskåret til Børnecancerfonden.

Hvad får sponsorerne til gengæld? –Glæden ved at give Børnecancerfonden mulighed for at hjælpe sygdomsramte familier, – og som synligt bevis et takkebrev fra Børnecancerfonden. Endvidere bliver bidragsyderne nævnt på min hjemmeside. Desuden får sponsorerne et eksemplar af min tour-dagbog, som jeg vil skrive med baggrund af alle mine oplevelser og indtryk samt illustrere med billeder under turen.

Sådan tegnes et øresponsorat:
Skriv til svfr@mail.dk og angiv det antal ører pr. cyklet km, som Du/I ønsker at bidrage med. Jeg bekræfter herefter satsningen og lægger bidragyderens navn ind på min hjemmeside. – Ikke fordi det kræver nogen opmuntring at komme igennem den lange cykeltur, men det vil alligevel være til stor glæde, hvis jeg starter turen med rigtig mange tegnede øresponsorater til fordel for Børnecancerfonden. – Mit initiativ er endvidere omtalt på Børnecancerfondens hjemmeside.

Links

CYKELPORTALEN