CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

evil eye – navnet på Adidas’ kendte solbrille, der i de sidste ti år har printet sig ind i både cykelryttere, skiløbere og andre...

evil eye – navnet på Adidas’ kendte solbrille, der i de sidste ti år har printet sig ind i både cykelryttere, skiløbere og andre sportsentusiasters bevidsthed og sat scenen for innovation og funktionalitet. Nu starter et nyt kapitel i brillens succesfulde historie med det nye medlem i serien: evil eye halfrim pro til alle former for cykling lige fra bane- og landevejscykling til BMX og cross country mountain biking.

evil eye-serien står for professionelt og kompromisløst brilledesign. Nu udvides evil eye-familien med den nye evil eye halfrim pro. Brillen er designet i det slidstærke og fleksible SPX™-materiale, der er så let, at man næsten ikke mærker, man har brillen på. Med evil eye halfrim pro følger en aftagelig sved-stopper, der beskytter øjnene mod sved og generende vindpust. Brillen er designet, så den kan bruges under alle cykelhjelme, og der er optimale muligheder for at tilpasse brillen efter hovedstørrelse og facon. Næsebroen kan justeres i to positioner, og stængerne kan indstilles i tre forskellige højder, så brillen slutter perfekt til ansigtet.

Syn for sagen
Særlige præstationer kræver det bedste udstyr, og for cykelryttere, der kører med høj hastighed eller i ujævnt terræn, er et godt udsyn til alle sider absolut nødvendigt. Derfor er den nye evil eye halfrim pro aerodynamisk udformet, og linserne er buede, så de sikrer et godt udsyn hele vejen rundt. Linserne er med indbygget lysstabiliseringsteknologi LST™, der mindsker risikoen for trætte øjne, fordi der kompenseres for variationer i lysindfaldet og kontrasterne øges.  Den nye evil eye halfrim pro leveres som standart med en LST™ Active-linse til brug i sollys og skiftende vejr og en ekstra LST™ Bright-linse, der optimerer udsynet i mørkere, overskyet og tåget vejr og fx i skovens mørke skygge.

Undgå fingeraftryk på linserne
Et helt nyt, innovativt og patenteret linsesystem gør det let at skifte mellem de mange linser, der findes til evil eye-serien, endda uden at efterlade irriterende fingeraftryk. Man skal blot folde brillestængerne sammen og skyde den clips, der holder linsen, tilbage mod brillestangen. Det gøres nemt selv med handsker på eller med fugtige hænder.

De mange tilpasningsmuligheder og indbyggede features gør evil eye halfrim pro til en alsidig brille, der kan anvendes til mange sportsgrene. Til brillen fås bl.a. også linser særligt velegnet til golf, fx LST™ Contrast og til sejlsport, fx LST™ Polarized.

evil eye halfrim pro leveres med svedrem og et ekstra sæt linser til en vejl. pris på 1.833,- kr.

evil eye halfrim  standardudgaven  leveres med et sæt linser til en vejl. pris på 1.329,- kr.

Begge fås i størrelse S og L og er designet og produceret af Silhouette International i Østrig.

Vidste du…
At evil eye lægger navn til cykelruten “evil eye Flow Country Trail” i Bischofsmais bike park i Tyskland?
Cykelruten, der er et resultat af et samarbejde mellem adidas eyewear og den legendariske freeride mountainbike-rytter Hans ”No Way” Rey fra Schweiz og den tyske cykelparkanlægger Diddie Schneider (MTB-Zone), er for cykelryttere på alle niveauer.

Linser
adidas eyewear tilbyder et patenteret linsesystem med mange forskellige linser, heriblandt:

LST™ Active er god i hurtigt skiftende lys, idet den øger absorberingen af lys og giver flere kontraster. Man kan stå i solen og kigge ind i skyggen og stadig se alle kontraster.

LST™ Contrast øger kontrasterne forbedrer dit udsyn især i grønne omgivelser, fx på greenen og er derfor den perfekte golflinse.

LST™ Polarized er en polariserende linse, der bryder reflekterende lys fra fx vandoverflade eller sne. Linsen er derfor optimal til alle typer vandsport.

LST™ Vario er en fotokromatisk linse, der ændrer og tilpasser sin tone i forhold til omgivelserne. Linsen harmoniserer lysets udsving og sikrer, at øjet ikke generes af det skiftende lys, samtidig med at kontraststyrken intensiveres under alle lysforhold.

LST™ Bright linserne er orange og har en lysnende effekt. De anvendes til skyet vejr.

Links


CYKELPORTALEN