CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Formand Ole Bech Jensen fra den århusianske forening af erhvervsledere Connecting Århus overrakte mandag den 25. oktober en check på 248.000 kroner til Børnehjertefonden....

Formand Ole Bech Jensen fra den århusianske forening af erhvervsledere Connecting Århus overrakte mandag den 25. oktober en check på 248.000 kroner til Børnehjertefonden.

Pengene er indsamlet i sommeren 2010, hvor 30 medlemmer af Connecting Århus cyklede knap 1.000 kilometer fra Århus til Rotterdam for at overvære prologen i Tour de France. Donationen blev overrakt til næstformand Henning Kærsgaard fra Børnehjerteforeningen i forbindelse med generalforsamlingen i Connecting Århus.

”Jeg er stolt over at kunne overrække checken til Børnehjertefonden, som gør et vigtigt stykke arbejde i forhold til at støtte hjertesyge børn og deres familier, ” siger formand Ole Bech Jensen fra Connecting Århus.

Turen til Rotterdam var arrangeret af Connecting Århus i samarbejde med elitecykelholdet GM-LRØ, som har base i Horsens. De cyklende erhvervsledere havde i løbet af foråret trænet op til turen sammen med den tidligere professionelle cykelrytter Michael Skelde, der sammen med sin hustru Christa Skelde driver GM-LRØ.

Fakta om Børnehjertefonden

  • Formålet med Børnehjertefonden er at give hjertesyge børn et længere og bedre liv, trods sygdommen.
  • Børnehjertefonden hjælper hjertebørn og deres familier til en dagligdag med højere livskvalitet og støtter forskning i de hjertesygdomme, der rammer børn.
  • Læs mere om Børnehjertefonden på www.boernehjertefonden.dk

Fakta om Connecting Århus

  • Foreningen Connecting Århus består af ca. 30 erhvervsledere fra Århus og omegn.
  • Medlemmerne er beslutningstagere fra blandt andre Rambøll, Ingeniørhøjskolen Århus, Per Aarsleff, Vestas, M. T. Højgaard, Delacour Dania Advokatfirma, Dong Energy, Jorton, Danjord, Olav de Linde og Århus Havn.
  • Omdrejningspunktet i Connecting Århus er fysisk træning som døråbner for dialog mellem beslutningstagere i Århus.
  • Læs mere om Connecting Århus på www.connectingaarhus.dk

CYKELPORTALEN