CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

En hel verden af cyklende motionister har efterspurgt lekture om at træne og motionere. Indtil nu har der ikke været bøger eller fora, hvor...

cykler

En hel verden af cyklende motionister har efterspurgt lekture om at træne og motionere. Indtil nu har der ikke været bøger eller fora, hvor de mere end de tusindvis af danske cykelmotionister har kunnet søge viden om træning og motion på cykel. Det kan de nu.

Vidste du, at ni ud af ti ejer en cykel, og at der i Danmark er omkring fire millioner cykler? Eller at der årligt køres 400 km i gennemsnit per dansker svarende til 1 km i gennemsnit per dag? Eller at der hvert eneste år sælges tusindvis af cykler til motionsbrug? Er du en af disse personer, så er du i målgruppen for bogen Vi træner, motionerer og cykler.

Vi træner, motionerer og cykler har publikum hele året. Lige nu er bogen aktuel som julegave, efter nytår er bogen højaktuel for alle med nytårsforsæt om at motionere og tabe sig, og når foråret og sommersæsonen kommer, er bogen stadig lige aktuel at sælge til alle landevejscyklister og -motionister.

Vi træner, motionerer og cykler er ikke en reparationsbog. Det er en bog om cykling og træning.

ISBN 978-87-993372-0-0
Forfatter Per Henrik Brask
Prisen er kr. 249,-

CYKELPORTALEN