CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

JIVR JIVR
Radikal anderledes foldecykel fra England, uden kæde og gear. JIVR

Langsomt men sikkert er cykelbranchen endelig ved at bevæge sig væk fra det sportsimage den har haft i årevis, til også at omfatte cykler som er til transport på et utal af forskellige måder og til helt almindelige mennesker, dem som i folkemunde kaldes “ikke cyklister”

Engelske JIVR Bike er et forfriskende anderledes bud på en tohjulet transportform.  Den er elektrisk, foldbar og uden en beskidt kæde. Den er IKKE til de sveddryppende supermotionister i stramt Lycra, men derimod til helt almindelige dagligdags pendlere der af og til har brug for en hurtig alsidig transportform måske fra bussen og hjem,  eller fra parkeringshuset i udkanten af byen og det sidste stykke ind til kontoret.

Designet er enkelt med fokus på brugeren.  Rammen er foldbar med indbygget batteri og en lille let 250 watt motor i forhjulet. De monoophængte hjul og styr og saddelpind gør cyklen let manøvrebar også når den er sammenfoldet. Kraftoverførslen er kædeløs og indbygget i rammen. Udvekslingen er 3:1 med konstant effektivitet på 92 %.

Motoren styres ved hjælp af enten en simpel en knaps betjening eller via en app på ens smartphone. Rækkevidden er 50 km på en opladning. JIVR vejer 18 kg og fylder foldbar 70 x 76 cm.

JIVR ramme er i trykstøbt fly aluminium og føltes subjektivt på den korte prøvetur forbavsende stiv og vridningsstabil. Motor indgrebet er gnidningsfrit og ukompliceret helt uden ryk. De 20″ skivebremsehjul er håndbyggede.

JIVR kommer standard i to farver, men kan leveres i yderliger 10 farver mod en merpris. Der kommer desuden en integreret skærme på den. Prisen er i standard udførsel kr. 23.279,-

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN