CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Zirbel TS01 Zirbel TS01
Schweizisk firma har udviklet et fikst elektronisk drejegreb som fungerer med Shimano Di2, Campagnolo EPS og SRAM eTap. Zirbel TS01

Zirbel03

Zirbel Bike er et schweizisk firma med base i Biel der har udviklet en ny gearskifter som kan kontrollere både for og bagskifteren på elektroniske geargrupper. Den nye skifter er tænkt cykler med de populære kohorns styr. Det smarte ved systemet er at man valgfrit kan vælge bremser og at det er kompatibelt med Shimano Di2, Campagnolo EPS, og SRAM eTap.  Fordi skifteren har dobbelt retning kan en´ skifter kontrollere både for og bagskifter ved at skubbe den henholdvis til højre eller venstre.

Zirbel01

For Campagnolo EPS og Shimano Di2 twist greb får en fire trins omskifter. Drej det højre eller venstre for at flytte bagskifteren. Træk Skiftegreb ringen tilbage vrid herefter til højre eller venstre , for at aktivere forskifteren . For SRAM , er der der kun behov for kun tre positioner. Du gør det samme til højre eller venstre twist til bagskifteren , og et træk tilbage på skifteringen bevæger forskifteren. Du kan også skifte flere gear på en gang ved at holde den i skifte position.

Zirbel04

Den lille skifter vejer kun 20g , og du behøver kun en. Skiftet forgår ved at en lille magnet inde i skifteren aktiverer en switch. Ved at montere skiftet på både for og bag i en skifter kan man lade den anden skifter håndtere endel elektronik som GPS og pulsure. I første omgang lanceres den nye skifter på Zirbels egen cykel. En let kulfibersag på 6,7 kg med Shimano Ultegra Di2 og Vision55 hjulsæt.

Link

CYKELPORTALEN