CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Yes I Did It Yes I Did It
Har du brug for at dokumentere dine bjerg præstationer på de kendte franske alpepas, er her muligheden med YesIDidIt stickers lige til at sætte... Yes I Did It

yes-i-did-it-02

Elsker du at cykle i bjerge, og gerne vil have et varigt minde på din elskede cykel. Så er her muligheden med nogle fikse små klæbemærkater, lige til at sætte på rammen, når du har nået toppen.  Foreløbig dækker serien de mest kendte stigninger hvoraf langt de fleste ligger i de franske alper. Navne som Alp de Huez og Calibier er blandt nogle af dem, men også den berygtede Baralacha La der er en del af landevejen på verdens tag omkring Leh på næsten 4900 m.o.h er med.  Og Taiwans svar på de schweiziske alper, Hehuanshan på 3275 m.o.h, hvor du får 2800 meter i benene over en strækning på 55 km.  Trods moderate stigninger skal man bestemt ikke undervurdere denne asiatiske klassiker, mest på grund af varmen og høje luftfugtighed.

yes-i-did-it-03

De små mærkater koster 5 Euro, men husk nu at køre stigninger først før du sætter dem på cyklen ikke… Ud over stickers til cyklen kan du også få til vandrestaven og ishakken hvis du er bjergbestiger.

Link

CYKELPORTALEN