CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

XYZ Cargo Bike XYZ Cargo Bike
Innovativ dansk cykel viser nye veje for cykeldesign. Byg din egen ladcykel ved hjælp af standard aliminiumsprofiler. XYZ Cargo Bike

XYZ-Cargo-03

Ladcykler er de sensere år blevet uhyre populære i de europæiske storbyer, især blandt unge børnefamilier som har fravalgt bilen som transportmiddel. Desværre er ladcykler i sammenligning med ordinære cykler temmelig dyre at anskaffe.  Det prøver et dansk firma nu at råde bod på.

XYZ-Cargo-02

XYZ Cargo Bike er et nyt initiativ til en modelopbygget ladcykel som er sammensat af standard aluminiumsprofilrør. Ved hjælp af en udførlig byggevejledning kan kunden selv sammensætte sin ladcykel stort set helt individuelt, med base i enten den traditionelle tohjulede Long John eller den trehjulede ladcykel.

XYZ-Cargo-04

I princippet behøver man ikke mere end en sav og en boremaskine for selv at gå igang.  Hele konstruktionen bygger på standard aluminiums profilrør, som er tilgængelige i et hvert byggemarked.  Man kan også vælge at købe cyklerne som kit og selv samle dem eller få den færdig leveret.

Link

 

 

CYKELPORTALEN