CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

WTB PadLoc Grip WTB PadLoc Grip
Styrgreb til mountainbiken som angriber befæstigielses- og komfort problematikken på en temmelig ukonventionel men også besværlig måde. WTB PadLoc Grip

WTB-PadLoc04

De tider hvor der trods alt var en vis standardisering omkring udformning af udstyr til cyklen er for længst forsvundet. Hver dag præsenteres vi for nye produkter der måske løser et problem, men samtidig skaber to nye. Alt sammen for at skille sig ud og fastholde forbrugeren.

WTB-PadLoc-01

Wilderness Trail Bikes WTB skriver i deres pressemeddelse at for at løse problemet med styrgreb som ikke fastholder deres position, skæres det yderste stykke af styret for at danne en plan overflade som forhinder grebet i at kunne rotere. Dette udnyttes så til at indsætte et gummistykke der giver mere komfort. Lyder det som en aprilsnar, men nej den er god nok produktet er eksisterende !

Park-Tool-SGI-7

Sådan en løsning giver så en anden udfordring mht til korrekt afsavning af styrenden. Her er Park Tool på banen med deres  Savlære indsats SGI-7.  Her på redaktionen har vi meget svært ved at se det smarte i et sådant produkt som angiveligt skulle løse et problem som i praksis, er ikke eksisterende. WTB PadLoc Grib fås i fem forskellige udformninger og farver og koster omregnet godt 299,- Hertil skal du så lægge prisen for Park Tool savlæren godt 400 kr eller vælge et nyt komplet kulfiberstyr med PadLoc færdigmonteret.

WTB-PadLoc02

Link

CYKELPORTALEN