CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Wilier Zero 6 Limited Edition Wilier Zero 6 Limited Edition
De italienske cykelfabrikker elsker at fejre jubilæer også selv de ikke er helt runde. Wilier er ingen undtagelse som i år fejrer 110 år... Wilier Zero 6 Limited Edition

wilierzero6limited02

Cykelfabrikken Wilier Triestina har eksisteret i 110 år, så det må naturligvis fejres, selv om man set ud fra et markedsføringsmæssigt synspunkt måske skulle have ventet til næste år med det magiske nummer 111 år for yderligere at trænge igennem.

wilierzero6limited04

Zero 6 Limited edition er i princippet en optimeret udgave af den Zero 7.  Naturligvis har man barberet 110 gram af vægten så den nu ligger på godt 680 gram.  Måske italierne har forregnet sig, da de kom frem til at udbyde 200 stk til salg. Virker ikke helt foreneligt med tallet 110 for jubilæet ? Men måske de kinesiske OEM producenter kun opererer med 200 som mindste styktal ?

wilierzero6limited03

Liebhavere til cyklen kan vælge mellem tre udstyrsmodeller fra Campagnolo, SRAM og Shimano til priser mellem 9 og 10.000 Euro. Men så får du også en signeret Montegrappa fyldepen med i prisen i matchende farver.

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN