CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

What the fork is he riding ! ? What the fork is he riding ! ?
Islandske Lauf Forks fik al den opmærksomhed de kunne ønske sig, på den netop afsluttede Sea Otter Classic da deres fjederforggafel TR29 sad på... What the fork is he riding ! ?

lauf02

Tilbage i juli måned sidste år kunne vi omtale Lauf Forks banebrydende fjederforgaffel, og senere på året under Eurobike vakte de igen opsigt og det uden brug af dyre udstillingskvadratmeter,  blinkende lygter og bare damer.

Nu slår de sympatiske islændinge så til igen denne gang på Sea Otter Classic hvor mændenes CAT 1 XC race blev vundet af  islandske Ingvar Omarsson som havde monteret en Lauf TR29 carbon suspension fork .  Med “kun” 60 mm vandring og et totalvægt på 970 gram er denne forgaffel som skabt til Cross Country Mountainbike race hvor lav vægt og hurtighed er nøgleparametre.

Flere af de større mountainbike producenter som  Niner og Specialized har planer om at tilbyde modeller i deres program med den nye forgaffel. TR29 gaflen er klar til salg på verdensplan i næste måned.  Samtidig lancerer firmaet også en TR275 model for den nye og meget populære 27,5 størrelse.

Link

 

CYKELPORTALEN