CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Wahoo opdaterer deres Elemnt Roam computer Wahoo opdaterer deres Elemnt Roam computer
Wahoo Elemnt Roam lanceres nu i ny udgave med større hukommelse, bedre farveskærm, og de samme udformede betjeningsknapper som Bolt lillesøsteren. Wahoo opdaterer deres Elemnt Roam computer

Anden generation af Wahoo Element Roam bliver fornyet med en dual-band GPS, 64 bits-farveskærm, USB-C-port og nye konvekse knapper.

Ligesom sin lillesøster Elemnt Bolt lanceres Elemnt Roam nu også i en ny forbedret mk. II version

Lillesøster Element Bolt blev lanceret sidste år (læs vores test af den her)  Nu er turen så kommet til  ELEMENT ROAM 2, der er en større og mere funktionsrig enhed end sin aldrende forgænger. Anden generation af Wahoo ELEMNT ROAM har et par interessante og lovende forbedringer, herunder en bedre farveskærm, dual-band GPS, og de samme konvekse knapper som findes på Elemnt BOLT ” samt en USB-C-port.

Wahooo hævder, at den nye ELEMNT ROAM’s Dual Band GPS giver “bedre nøjagtighed i udfordrende miljøer, hvor signalet kan blive blokeret af tætte træer og bystøj.” Dette ser ud til, at det kunne være en massiv forbedring i forhold til BOLT, som har sine problemer specielt i tætte skov områder.

Den nye Wahoo ELEMNT ROAM får den samme 64-farve, højkontrast, ridsefaste skærm som Bolt, men er kun godt en halv tomme større (BOLT er 2,2″ mens ELEMNT ROAM er 2,7″).  ROAM har også farvekodning til klatring i grader samt fremhævelse for forskellige trænings-træningstilstande.

Den nye ELEMNT ROAM har fået en massiv hukommelses opgradering  der er øget  fra 4 GB på den tidligere model til hele 32 Gb, hvilket er det samme som findes på Hammerhead Karoo 2 (læs vores test af den her)

Batteritiden er stort set uændret på godt 17 timer i forhold til Bolt 15 timer. Men disse opgivelser skal tages med et stort forbehold, da de afhænger meget af hvordan enheden bruges.

 

En ny feature er  Summit Segments der giver farvekodede stigninger under hele turen og giver dig mulighed for at se alle de kommende stigninger langs din forudindlæste rute, så du kan forberede dine ben eller bruge den til kadence eller en træning.

Den nye Wahoo Elemnt Roam 2 er prissat til godt kr. 3.000,- for forventes på markedet i slutningen af oktober starten af november.

Link

 

CYKELPORTALEN