CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

International Bike To Work Day International Bike To Work Day
Den 10 februar er det International Winter Bike to Work Day. Det er gratis at deltage og du har muligeden for at vise hele... International Bike To Work Day

Fredag 10. februar er der en ekstra god grund til at trodse vinterkulden og hoppe på cyklen til arbejde. Anledningen er den for femte år i træk Winter Bike to Work Day.

Den internationale vintercyklingsdag blev lanceret i 2013 af den canadiske cykelaktivist Anders Swanson ved en vintercyklings konference i Finland.

Formålet er at vise politikere og kollegaer i hele verden, at det er muligt at cykle hele året rundt, og at det ikke er vejret, men derimod vaner, myter og mangelfuld infrastruktur, der er en barriere.

International Winter Bike to Work Day er bygget op som en venskabelig dyst mellem nationer og byer, og det er en god måde at komme op på cyklen hvis du er typen, der har opstallet cyklen i vintermånederne. For den som allered cykler er det også vigtigt at deltage den 10. februar om ikke andet så som rollemodel for andre cyklister i hele verden, fortæller arrangørerne.

Det er gratis at være med og tilmeldingen er åben her.  Lige nu ligger Zagreb i Kroation på første pladsen med flest tilmeldte.

På selve vintercyklingsdagen 10. februar opfordrer arrangørerne til, at man dokumenterer sin vintercykeltur  ved at lægge et foto på Instagram og twitter tagget med #winterbiketoworkday

Link

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN