CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Vinter cykelkonference i Canada Vinter cykelkonference i Canada
Calgory er i 2019 vært for Winter Cycling Congress. Den afholdes fra den 6 til 8 februar. Vinter cykelkonference i Canada

En kongres for vintercyklisme ! Har cykelverdenen ikke nok af den slags, måske, men hvorfor ikke sætte fokus på de problemer og udfordringer som netop vintercykling giver.

Meget lokalt kan man i København ofte opleve cykelstier i Københavns kommune iklædt det smukkeste hvide dække, men så snart man krydser kommunegrænsen til Hellerup, skifter den farve til sort.  Rettidig omhu, større overskud, eller færre cyklister ?

Winter Cycling Congress er en årlig event under Winter Cycling Federation som blev grundlagt i 2013 og hvis første møde blev afholdt i Finland. Ligesom Velocity kan byer lægge billet ind på at være vært for arrangementet.

Calgory er i 2019 vært for kongressen som løber af stablen fra den 6 – 8 februar. Kongressen er åben for alle som har en interesse i de problematikker og udfordringer som følger med cykling på to hjul om vinteren. Tilmeldning er nu åben både for deltager, foredragsholdere og frivillige. Læs mere på nedenstående link.

Link

 

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN