CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Vinter cykelkonference i Canada Vinter cykelkonference i Canada
Calgory er i 2019 vært for Winter Cycling Congress. Den afholdes fra den 6 til 8 februar. Vinter cykelkonference i Canada

En kongres for vintercyklisme ! Har cykelverdenen ikke nok af den slags, måske, men hvorfor ikke sætte fokus på de problemer og udfordringer som netop vintercykling giver.

Meget lokalt kan man i København ofte opleve cykelstier i Københavns kommune iklædt det smukkeste hvide dække, men så snart man krydser kommunegrænsen til Hellerup, skifter den farve til sort.  Rettidig omhu, større overskud, eller færre cyklister ?

Winter Cycling Congress er en årlig event under Winter Cycling Federation som blev grundlagt i 2013 og hvis første møde blev afholdt i Finland. Ligesom Velocity kan byer lægge billet ind på at være vært for arrangementet.

Calgory er i 2019 vært for kongressen som løber af stablen fra den 6 – 8 februar. Kongressen er åben for alle som har en interesse i de problematikker og udfordringer som følger med cykling på to hjul om vinteren. Tilmeldning er nu åben både for deltager, foredragsholdere og frivillige. Læs mere på nedenstående link.

Link

 

 

CYKELPORTALEN