CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Verdens mindste cykelnyhed Verdens mindste cykelnyhed
Schwalbes magnetiske støvkappe til slangeventilen er afgjort en af de mindste nyheder vi nogensinde har omtalt på cykelportalen.dk Verdens mindste cykelnyhed

Schwalbe-Magnetic-Dustcap-02

I en overflødighedsverden af cykelisenkram, forsvinder de bedste og mest indlysende produktnyheder ofte i mængden af blinkende lygter og alverdens superlativer. Cykeldækproducenten Schwalbe har begået en lille genistreg i form af en magnetisk støvkappe til cykelventilen.  Den er så simpel og indlysende at man kan undre sig over at ingen har fundet på det før nu.

Selvom GPS cykelcomputeren er ved at indtage markedet, er der stadig mange som bruger den “gammeldags” cykelcomputer med magnet i egerne og sensor på forgaflen. Specielt ejere af de mere specielle hjultyper med lige eger eller højprofil kulfiberhjul kender til problematikken med at få monteret magneten.

Med Schwalbe Magnetic Dustcap er er problemet løst på enkel og elegant måde, ved at udskifte støvkappen med en magnetisk af slagsen. Og design puristerne er heller ikke ladt i stikken da der medleveres en ekstra i samme udsende (ikke magnetisk) til baghjulet, så harmonien kan opretholdes. Støvkappen passer til slanger med racerventil.

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN