CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Veludstyret allrounder fra Fuji Bikes Veludstyret allrounder fra Fuji Bikes
Er du både til landevej og offroad eventyr med Bikepacking er Jari fra en af de ældste japanske cykelfabrikker et rigtig godt bud. Veludstyret allrounder fra Fuji Bikes

Do it all roadbikes er det nye hotte, og vi har da også lige testet en meget dyr og eksotisk af slagsen, men mindre kan bestemt også gøre det.

Fuji Bikes opkaldt efter det legendariske Mount Fuji er japans ældste cykelbrand grundlagt i 1899. Deres nye Jari serie er et godt bud på en do it all landevej/gravel racer, der prismæssigt er til at komme i nærheden af.

Bygget omkring en alumniumsramme der kan tage både 650B og 700C hjulsæt med dækbredde på op til 40C.  Fås i 7 størrelser fra 46 cm til 61 cm med masser af bøsninger til ekstraudstyr så den vil kunne gøre sig lige godt på en landvejstur med søndagsklubben som til et mindre eventyr off the beaten track med let oppakning udstyret med Bikepacking setup.

Geometrien følger det vi ser på andre lignende cykler med et højere kronrør og et kortere overrør for en mere afslappet kørestilling. Akselafstanden er også en smule længere for øget sporstabilitet.

Rammen er udstyret med en kulfiberforgaffel og kommer i tre udstyrsvarianter Jari 1.1, 1.3 og 1.7 samt en løs ramme, som det endnu er usikkert om vil blive markedsført i Danmark. Priserne ligger mellem kr. 10.495.- og 24.999,-

Link

 

Del denne artikel...Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

CYKELPORTALEN