CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

VELOBerlin viser, hvad cykelverdenen har at byde på VELOBerlin viser, hvad cykelverdenen har at byde på
Weekenden VeloBerlin cykelmesse byder på mange cykelnyheder i spektakulære omgivelser VELOBerlin viser, hvad cykelverdenen har at byde på

Den 9. og 10. april vil 200 udstillere præsentere mere end 300 mærker i Hangar 5 og det næsten overdækkede udendørsområde på cykelfestivalen i den historiske Tempelhof Lufthavn. Fokus er naturligvis på de store trends som pedelecs, lad- og gravelbikes, men der er også sjældne håndlavede cykler af den mere skæve slags, smart tilbehør og bæredygtige ideer, der skal opdages. Her er lidt af hvad du kan opleve hvis din vej falder forbi:

Den “kvasi” ladcykel
El-cykler med forlænget hale, såsom Multicharger GT Vario 750 fra Riese & Müller (stand: OUT_B13) kombinerer fordelene ved en “normal” elcykel med dem fra en ladcykel og tilbyder masser af plads til passagerer og bagage.

Hastighed takket være aerodynamik
Stevens Arcalis carbon landevejscyklen (stand: OUT_B32) fokuserer på aerodynamik, og stellet er blevet optimeret i vindtunnelen. Hjulet kan konfigureres individuelt – der er seks størrelser, fire farver og otte komponentgrupper at vælge imellem.

Autoteknologi i cyklen
Med U-Mobility Cargo tilbyder bil familiefirmaet Mubea (stand: OUT_D2) et bæredygtigt og effektivt last-mile-koncept. Design og teknologi fra bilindustrien overføres til mikromobilitet.

Cykel? Båd? campingvogn? .
Efter at være vendt tilbage fra en fire-årig cykeltur verden rundt, åbner letteren Aigars Lauzis et designstudie og udvikler et køretøj, der ikke længere burde kende nogen grænser. beTriton (stand: OUT_A34) er et lille amfibisk ladcykelhus til to.

Fastgør eller afmonter lynhurtigt
Quickrack er navnet på en nye bagagebærer fra taskeproducenten Ortlieb (stand: H_A6) med et quick-release system til hurtig på- og afmontering. Den giver plads til kurv og sidetasker samt baglygte og kan justeres individuelt.

Dæmpesæt til racerstyret
Et firedelt sæt af såkaldt Orthocell-skum fra Ergon (stand: H_A5) kan fastgøres under styrtapen. Den dæmper vibrationer og giver ekstra kørekomfort.

Hvorfor skal sikkerhedsveste være grimme
Den lille Bielefeld-virksomhed af Antonia Berndt og Julia Meinert (stand: OUT_E43) har specialiseret sig i fair og bæredygtig produktion af smukke, synlige veste. Fordi at være synlig på vejen øger sikkerheden, og attraktive visuelle sikkerheds veste.

VeloBerlin 2022 åbnerdørene  lør- søndag den 9-10 april fra 10 – 18

Link

CYKELPORTALEN