CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Vandtætte og funktionelle cykelrygsække Vandtætte og funktionelle cykelrygsække
Amerikanske Showers Pass har begået et par cykelrygsække til helårscyklisten som er lidt ud over det sædvanlige. Vandtætte og funktionelle cykelrygsække

ShowersPassUtillity02

Showers Pass er kendt for deres flot designede og funktionelle cykeltøj. Nu lancerer de to nye vandtætte og meget funktionelle ryksække.

Transit er en stor rygsæk på 42 liter. Den er vandtæt og har masser af rumopdelinger indvendig samt en stor lomme udvendig. Der er endvidere indbygget lys. Utillity er noget mindre sag på 26 liter. Samme vandtætte materialer. Den har lommer på siden og masser af straps til montage af løst udstyr.

ShowersPassTransit02

Begge modeller er 100 % vandtætte med enkelt sidet TPU coating.  Der bruges 840  og 100 % Ballistic nylon. En smart detajle er at vristbæltet kan tages af hvis man er på en kort tur uden tung last.

ShowersPassTransit01

Prismæssigt ligger de to rygsække mellem 160 og 195 £. Showers Pass forhandles i Danmark af Coh&Co vi besøgte i forbindelse med lanceringen af deres livstils cykel i træ.

Der er stor efterspørgsel på de nye rygsække, men Showers Pass hr lovet at sende et testeksemplar af deres Utillity model hen på efteråret, så stay tuned for en anmeldelse.

Link

CYKELPORTALEN