CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Urwahn Waldwiesel Urwahn Waldwiesel
Urwahn Bikes lancerer verdens første tyskudviklede og producerede 3D printede gravelbike i stål, både med og uden motor. Urwahn Waldwiesel

Vi har tidligere berettet om de nyskabende Urwahn Bikes og deres flotte og designmæssigt  anderledes cykel der er konstrueret med 3D printede muffer.  Tidligere på året præsenterede  de en luksusudgave ad den nye cykel  Acros Edition.

Nu sender de to nye serieproducerede modeller på markedet. Med Waldwiesel og Waldwiesel.E udvider de porteføljen i off-road sektoren og fokuserer på både en pedaldrevet og elmotor drevet model der begge kan konfigureres og udvides individuel. Som de øvrige Urwahn cykler benyttes der 3D printede stålmuffer i kombination med stålrør og den unikke saddelrørs fri konstruktion giver en fantastisk komfort. Waldwiesel E får hjælp af den lette MAHLE ebikemotion navmotor og et indbygget batteri forsyner 250 watt motoren med strøm op til 80 km.

Systemet kan udvides med et ekstra batteri for at hente yderligere 208 Wh og 40 til 60 km. Motoren er hastighedsstyret op til maks 40 Nm og kombineret med et Shimano GRX 11-speed gruppe. Det elektriske system styres via en tommelfingerskifter placeret i cockpittet, der muliggør tre forskellige køremåder (øko, sporty, burst) og eventuelt også styrer belysningssystemet hvis dette er tilvalgt.

Den pedaldrevne model har også en Shimano GRX 11-speed gruppe. Styr og lejer kommer  fra Acros. Fælg og eger er fra DT Swiss mens navteknologien er  Urwahn’s eget. I begge modeller forfølger Urwahn konsekvent en hybrid arkitektur hvor der kan tilføjes en mængde forskelliget ekstra udstyr fra GPS tracker til lys, skærme og fjederforgaffel.  Waldwiesel Bio-Bike-varianten vejer 10,9 kg, mens Waldwiesel.E medelektrisk assistance kun vejer 14,8 kg.

Waldwiesel er en integreret del af Fair Frame -konceptet for Magdeburg hvor alle dele til rammen produceres regionalt i og omkring Magdeburg. Urwahn samarbejder kun med udvalgte industri- og samarbejdspartnere der er forpligtet til kvalitative produkter og innovative fremstillingsteknikker. Den regionale forankring af produktion skaber en dyb gennemsigtighed, kendetegnet ved en fair lønpolitik og passende arbejde betingelser over for alle aktører, der er involveret i udviklingen og produktionen.

Waldwiesel i Bio-Bike-varianten fås i basisudstyr fra € 4.499,00. Det elektriske variant Waldwiesel.E koster i basisversionen fra 5.499,00 €.

Du kan snart se frem til at læse vores besøgsartikel og en test af Waldwiesel her på portalen.

Link

CYKELPORTALEN