CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Undersøgelse spår mega vækst i cykler Undersøgelse spår mega vækst i cykler
Ny undersøgelse viser at det globale marked for cykler vil vokse op mod 40% inden 2024. Undersøgelsen er foretaget af Persistens Market Research. Undersøgelse spår mega vækst i cykler

I følge en nylig offentliggjort undersøgelse foretaget af  Persistens Market Research vil det globale marked for cykler vokse med op til 38% inden 2024.

Den mere end 200 sider lange rapport tager højde for mulighederne for vækst, begrænsninger, lokal viden og tendenser, og at den største vækst vil ligge i Asien.

Specielt Kina nævnes som den helt store vinder hvor salget af elcykler vi overstige salget af elbiler. Dette er afledt af de massive trafikale problemer som landet oplever i disse år og folk derfor ser sig om efter alternative transportmidler.

Europa og USA kommer ind på anden og trediepladsen med hele 23 % af dette marked. Europa forventes at overgå US $ 13 milliarder, hvilket afspejler en CAGR på over 4% i prognoseperioden. Udviklingslandenes økonomier er i høj grad aktive for at fremme cykelvenlige samfund.

Globalt Persistens mener den gennemsnitlige årlig vækstrate vil ligge på godt 3% fra 2016 til 2024. I 2015 var markedsværdien 45.080 millioner USD. Denne forventes at stige til 62.000 millioner USDi  2024.

En af de mere interessante konklusioner i rapporten er en forudsigelse om at hybrid cykel salget vil blive betydeligt mere vigtigt. I 2024 anslår de at denne  kategori, har en markedsandel på hele 40% i takt med at nye cyklister dukker op.

Elektriske cykler, bredt udråbt til at være den helst store vækstmulighed med en stigning på 4% svarende til US $ 24,43 milliarder i 2024.

Det traditionelle cykelsegment forventes stadig at ville dominerer markedet med mere end 81% . Cykler til mænd tegnede sig for over 44% i 2015, efterfulgt af børne og damecykler, som forventes tilsammen at tegne sig for over 64%,

Dagligdagscykler forventes at ville tegne sig for 55% af salget ved udgangen af i år. De gennemsnitlige salgspriser varierer fra land til land.

Link til hele undersøgelsen findes her

 

 

CYKELPORTALEN