CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ud i naturen Ud i naturen
Ny site binder forskellige ude aktiviteter sammen, herunder også cykling. I takt med at flere brugere indsender data skulle den gerne vokse... Ud i naturen

udinaturen.dk er Danmarks nye guide til oplevelser i naturen, herunder også cykling og cykelruter. Det  er et samarbejde mellem en række kommuner, Miljøstyrelsen, Naturstyrelsen, Friluftsrådet og KL.
Kernen i sitet er et interaktivt kort hvor man kan søge og sortere på aktiviteter over hele landet.

Udinaturen er et site, der gerne skal vokse i takt med at alle brugere kan indsende data og forslag. Har du idéer eller input til udinaturen.dk, så kan de sendes til Anna Schouboe Thøgersen, ansth@nst.dk, der er ansvarlig for samarbejdet omkring udinaturen.dk.

Udinaturen.dk udstiller udvalgte data fra den Fælles Friluftsdatabase (FKG). Der er tale om åbne data. Data kan komme ind i Den Fælles Friluftsdatabase på to måder:

  1. Direkte upload og vedligehold via egne GIS-systemer (primært kommuner).
  2. Indtastning via udinaturen.dk (primært styrelser og øvrige). Denne funktion er endnu ikke åben. Nærmere information vil fremgå her på siden.

For at sikre at udinaturen.dk indeholder opdaterede og korrekte data kan stat, kommuner og interesse- og friluftsorganisationer , som fx en spejdergruppe, der stiller en shelterplads offentligt til rådighed, oprette faciliteter. For at blive oprettet som bruger skal man altså repræsentere en kommune, stat eller organisation.

Er du privat, og har du en facilitet, som offentligheden må få adgang til, så kontakt relevante organisation eller din lokale kommune.
Du kan herefter skrive til udinaturen@nst.dk for at blive oprettet som bruger.

Link

CYKELPORTALEN