CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Lance Amstrongs tour cykler er dekoreret af kendte industrielle designere.

Lance Armstrong kørte på en Trek TTX enkeltstartcykel designet af den berømte designer Marc Newson i Tour de France i forbindelse med lanceringen i Monaco den 4. juli. Du kan læse vores interview med den berømte designer her på portalen.

Lance Armstrongs seneste cykler har været præget af en række specialdesignede kreationer som er en fortsættelse af det banebrydende samarbejde med kendte designere og kunstere.

Lance’s historiske comeback er passende iscenesat sammen med Newson’s grafiske kunnen. Med en subtil sort overflade maling opvejet af glitrende kontrast detaljer herunder Newson’s "stroboskopiske" pladehjuls design, bringer cyklen til et nyt niveau af design sofistikerede temaer til den mest legendariske cykel-begivenhed i verden, samtidig med at gøre opmærksom på Livestrong fonden i den velkendte gule farve. Stage er et anti-cancer arrangement, der åbner sine døre for offentligheden den 16. juli på det prestigefyldte Galerie Emmauel Perrotin i Paris. Udtænkt af Lance Armstrong og Nike CEO Mark Parker, gør showet en indsats for at inddrage kreative samfund i en visuel dialog om kræft.

Lance vil køre på en række kunstner-designede Trek cykler under Tour de France 2009, herunder en cykel af Yoshitomo Nara den 23. juli på Annecy enkeltstarten og en "finale" cykel af Damien Hirst på den sidste dag i Tour de France på 26. juli.

CYKELPORTALEN