CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Trek løfter sløret for ny Roscoe-hardtail Trek løfter sløret for ny Roscoe-hardtail
Trek lancerer nu en ny forbedret udgave af deres hardtrail Roscoe, der vil give dig maksimalt gas på ethvert spor Trek løfter sløret for ny Roscoe-hardtail

Trek har i dag lanceret en nye udgave af deres Roscoe mountainbike hardtrail. Med frontaffjedringens lange vandring, dækkenes solide greb i underlaget og den progressive stelgeometri er den født til at give maksimalt gas på ethvert spor.

Den totale opdatering af konstruktionen har forvandlet Roscoe fra en god crosscountry-startmodel til en ægte og totalt underholdende terrænfræser på sporene.

Længere vandring
Den helt nye Roscoe har en affjedret forgaffel med 140 mm vandring til at absorbere ujævnt terræn.

Store hjul
Med de hurtigtrullende 29er-hjul og 2.6″ dækkenes solide greb i underlaget kommer du hurtigt op og ned ad bakke med sikker føling i det ujævne terræn. Du kan læse en tidligere test af  Roscoe 8 med 27.5 hjulsæt


Progressiv stelgeometri
Længere reach, en svagere 65-graders kronrørsvinkel, den stejle 73-graders sadelrørsvinkel og 430 mm korte kædestag gør cyklen livlig med sikker føling til at udfordre sig selv.

Udrustet til sporene
Den nye Roscoe er udstyret som en endurocykel med f.eks. stive og stærke hjul med Boost148, bredt 780 mm styr, plads til længere dropper-sadelpinde, beskyttere på skrårør og kædestag plus ISCG-studser til en kædefører.

Den nye Roscoe udbydes i tre modeller Roscoe 7, Roscoe 8 og topmodellen Roscoe 9. Roscoe 9 har komponenter fra allerøverste hylde til ivrige hardtail-fans. Den har en FOX Rhythm-forgaffel med kraftige 36 mm gaffelben, Shimano SLX/XT 1×12-geargruppe og stærke skivebremser med 4 stempler. Roscoe kan nu leveres igennem Treks globale forhandlernet.

Link

CYKELPORTALEN