CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Trek FX Sport Carbon Trek FX Sport Carbon
FX Sport er en fitnesscykel i kulfiber til ryttere, som vil have en let landevejscykels hurtighed kombineret med den komfort og kontrol. Trek FX Sport Carbon

FX Sport er fitnesscykler i kulfiber til ryttere, der vil have en let landevejscykels hurtighed kombineret med den komfort og kontrol, man får på en cykel med fladt styr. 1x gear leverer stor enkelthed uden at ofre det brede gearområde på en performance cykel, der er perfekt til alt fra solotræning til hurtige gruppeture.

Flat bar gravelbikes vinder indpas, hvilket efterlader spørgsmålet – hvad skal man gøre med alle fitness hybriderne? På papiret er fitnesshybriden ikke så langt væk fra en flat bar gravelbike, så der er potentiale for overlap.

Trek har netop redesignet sin FX Sport Carbon-serie for at give større mulighed for at kunne cykle både on road i byen og offroad på landet. Det nye design fokuserer på hybrid by-/landskabskapacitet med  kraftige dæk, mere frigang, og et lige styrfor bedre kontrol , samt   et højere hovedrør for en lidt mere oprejst kørestilling.

En let 400-serie OCLV Carbon-ramme og -gaffel giver et hurtigt udseende,  med hurtig acceleration plus en komfortabel tur med dæmpede vibrationer på grusveje og ujævne veje.

Den benyttes x1 gear setup og cyklerne er monteret med brede komfortable 40 mm dæk.  Der er endvidere bøsninger for tasker, bagegebærer og skærme.

Der er tre modelvarianter at vælge imellem FX4, FX5 og FX 6. Prismæssigt ligger de mellem kr. 13.899,- og kr. 24.799,-  Der er 5 størrelser og klassisk sort og moderigtig hvid for entry modellen.

Link

 

 

CYKELPORTALEN