CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ligesom BMC har også Trek nu lanceret deres nyeste våben mod de genstridige brostenveje.  Trek Domane har været længe undervejs. Allerede sidste år verserede...

Ligesom BMC har også Trek nu lanceret deres nyeste våben mod de genstridige brostenveje.  Trek Domane har været længe undervejs. Allerede sidste år verserede der rygter om at Trek var igang med real-life laboratorieforsøg på brostene.  Og de sidste uger har RadioShack-Nissan team blevet spottet på de nye cykler på træningsture på de belgiske brostensveje.

Hovedfokus  i udviklingen af denne ramme er at afhjælpe den øgede træthed hos rytteren og det markant mindskede greb på baghjulet, der opleves på lange strækninger med dårligt underlag, grus på de frygtede brosten.

Trek Domane byder ind med en række spændende features, hvoraf nogle ikke tidligere er set før:

  • Isospeed dækker over en såkaldt afkoblersektion hvor sadelrør og overrøret skilt fra hinanden. (se billed ovenfor)  Dette skulle nedsætte træthed på hårde stykker drastisk, og tilmed give en bedre lodret reaktion i cyklen, uden at gå på kompromis med rytterens kraft til pedalen. Isospeed begrebet dækker også en ændret forgaffel, der med en eftergivende bøjning  også gived bedre komfort og vejkontakt.
  • Power Transfer Construction giver bedre greb over hårde overflader, og sikrer en bedre fremdrift, i stedet for at baghjulet hopper voldsomt over brosten og andre ujævnheder.
  •  3S integreret kædeholder er en fastmonteret kædeholder, der sikrer korrekte skift under hård belastning.
  •  DOMANE er udstyret med den bredeste krankboks der er tilgængelig på en landevejscykel BB90.
  •  BONTRAGER Isozone styr er specielt udviklet til denne cykel.  Det har indlagt skumpolstring både ovenpå styret og nede i bukningen.

Trek Domane designet i ProjektOne

Selvom disse cykler først og fremmest er udviklet til de hårde brostensløb giver det og håb for komforthungrende motionister. Domane kommer i to versioner    Team Edition til en vejl. udsalgspris på kr. 72.328,- eller design din egen via Trek Project One fra kr. 32. 999,-

Link 

CYKELPORTALEN