CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Trek Bicycle køber Electra Bike Trek Bicycle køber Electra Bike
Cykelgiganten Trek har lidt overraskende købt Electra Bicycle som fremover kan nyde godt af koncernens distributionsnetværk og logistik. Trek Bicycle køber Electra Bike

electra01

Cykelgiganten Trek er kendt for at opkøbe andre brands som Bontrager, Klein og  Gary Fisher.  Disse har alle været karakteriseret ved produkter som er minded sportssegmentet. Derfor er det en smule overaskende at Trek nu opkøber et amerikansk livstilsmærke.   Electra Bicycle er først og fremmest kendt for deres farvestrålende og ekstravagante cruiser cykler.   Electra Bicycle vil indgå i Trek familien og fremover kunne drage nytte af deres omfattende distributions netværk og logistik for at sikre mærkets forsatte vækst.

Trek præsident John Burke siger i en pressemeddelse: “Jeg har altid beundret Electra Branded. Med købet vil Trek ud over økomomisk support også kunne hjælpe Electra Bicycle videre mod des næste mål gennem brug af vores salgs og leverance netværk.  Derimod vil vi ikke blande os i deres produktudvikling og markedsføring.”

Electra præsident Skip Hess udtaler: “Vi er lykkeligefor at have fået en ny stor partner i Trek. De vil kunne give os de nødvendige resourcer for brandeds forsatte vækst.”

Electra Bicycle vil forsat blive drevet fra deres nuværende hovedkvarter i  Vista, California.

Electra02

Om Electra Bicycle
Electra blev grundlagt i 1993 af Benno Bänziger fra Schweiz og Jeano Erforth fra Tyskland. Bänziger flyttede efter sin uddannelse indenfor grafisk design til Californien.  Her så ahn at cykling udelukkende var koncentreret omkring cykelsport. Kun få mennesker brugte cyklen til transport eller for sjov. Med Electra ville han introducere et ‘having a bike in your life’ faktor, og det at være en cyklist.”
Også europæerne har taget mærket til sig og specielt deres store stand på Eurobike er altid et besøg værd med de iøjefaldende cykler.

Link

CYKELPORTALEN