CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Tredie gang er lykkens gang Tredie gang er lykkens gang
Tredie udgave af weekendens cykel- og livstilsmesse i Cyclingworld Dusseldorf var en publikumsmagnet. Tredie gang er lykkens gang

Med mere end 20.000 besøgende, 240 udstillere og 300 brands fra 25 lande, kunne arrangørerne bag Cyclingworld Dusseldorf slå fast, at tredie gang er lykkens gang.

Ud over de mange forbrugere havde over 600 inviterede forhandlere også fundet vej, sammen med 150 pressefolk og bloggere fra hele verden.

Vejrguderne var med messen, der kunne notere mere end 3.000 testkørere på lånecykler på det store område uden for hallerne. En ny rekord som ingengang den førende Eurobike messe hidtil har kunnet opnå.

Hvor Danmark stadig i højere grad, er cykling som transport- og fritidsredskab, er det tydeligt at de nordtyske byer har et publikums segment med livstil i fokus. Tyskerne har en undergrunds kultur som måske er en modreaktion på deres meget regelrette samfund. Dette afspejler sig i en kæmpe variation af små niche producenter og skæve cykelindfald, som er dejligt forfriskende og anderledes.

Hvor den nye kolektif messe i Berlin var næsten 100 % livstilsprodukter, var Cyclingworld Dusseldorf mere bred hvor mange af de helt store brands også var repræsenteret.  Det bliver spændende at se hvordan VeloBerlin som relancerede sig sidste år på den gamle Tempelhof lufthavn, kommer fra start i slutningen af næste måned. Stay tuned…

Link

 

CYKELPORTALEN