CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

to cykler, en med bælte og en med taske to cykler, en med bælte og en med taske
Vi tester netop nu to amerikansk udviklede cykler, der på hver sin måde bringer cyklingen et skridt videre. Spot Brand ACME og Trek... to cykler, en med bælte og en med taske

Gates-Carbon-Drive

Her på Cykelportalen har vi altid haft en forkærlighed til de lidt anderledes cykler. Cykler der appelerer lidt længere og bredere, end de ordinære havelåger med rustne kæder og lireraceren i plastik med klovnehjul :o)

Spot-Brand-ACME

Spot Brand ACME
er cyklen for den som ønsker kvalitet fremfor kvantitet og ingen vedligeholdelse. De fleste dagligdagscyklister bruger princippet “køb 4 betal for 1” og køber en billlig havelåge hos T Hansen eller Bilka. Cykler på den, et års tid, uden at værdige den et kærligt blik, hvorefter den opgiver livet med et rustent suk. Herefter gentager de fleste seancen igen og igen.  Du kunne også vælge en mere langsigtet og jo, lidt dyrere løsning, men tilgengæld  glemme alt om rustne kæder og bukseben indsmurt i olie.  Løsningen hedder bæltedrev med en levetid på op til 15.000 km.
Vi tester en mere sporty og dyr af slagsen fra Spot Brand med nyeste generation Center Track fra Gates Carbon Drive og et 11 gears indvendigt gearnav fra Shimano.

Bontrager

Trek 720
Turcykling forbinder mange med tunge cykler og kilotunge cykeltasker, der snegler sig afsted. Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. En ny trend er landevejscykler og gravelbikes med let oppakning. Trek Bicycles har en lang tradition for at bygge turcykler. Trek 720 er en helt ny do it all racercykel med skivebremser, der sagtens kan gøre sig gældende på søndagsturen med lycra folket, men samtidig også fungere som hurtig pendling- eller turcykel med let bagage både on- og offroad.  Bontrager taskesystemet på forgaflen er ret unikt…

så stay tuned til et par cykelafprøvninger lidt ud over det sædvanlige…

Trek-720

Link

 

CYKELPORTALEN