CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

To nye regionale cykelruter har afsæt i Tour de France To nye regionale cykelruter har afsæt i Tour de France
Den danske tour feber smitter også af på almindeloige cyklister som nu får to nye regionale cykelruter som i store træk følger to af... To nye regionale cykelruter har afsæt i Tour de France

Danske cyklister, kan når Tour karavanen har forladt  lille Daisyland, se frem til atter at få landevejene næsten for sig selv, på to nye regionale cykelruter. Med afsæt i anden og tredie etape, har  vejdirektoratet etableret to nye permanente regionale cykelruter.

De to nye regionale cykelruter får nummer 27 og 37 som markerer de datoer Tour de France lagde vejen forbi Danmark

”Danmarks cykelkultur er unik og en af de vigtigste grunde til, at det er lykkedes at få Tour de France hertil. Det kan vi være rigtig stolte af, og det giver motivation til at fortsætte med at udvikle Danmark som cykelland. De nye regionale cykelruter er med til at gøre dét – samtidig med, at de giver os et varigt minde om Tour de France-etaperne gennem landet. Og så giver skiltene på ruten den gyldne mulighed for, at alle cyklister mentalt kan trække i den prikkede bjergtrøje, når de cykler forbi”  fortæller bestyrelsesformand for Grand Départ, Sophie Hæstorp Andersen.

Den nye rute 27 starter i Roskilde og slutter som Tour-feltet i Nyborg, På turen over Storebælt må cyklisterne hoppe af cyklen og på toget i Korsør. Rute 37 starter i Vejle og slutter i Sønderborg. Begge ruter er cirka 182 km lange. Læs mere om de to nye regionale cykelruter her.

 

CYKELPORTALEN