CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

To i én solbrille fra Oakley To i én solbrille fra Oakley
Den nye solbrille Oakley Crossrange er tænkt både til solbadning og sportudøvelse... To i én solbrille fra Oakley

Hverdag møder sport. Oakley Crossrange slår bro over kløften, mellem daglige rutiner og fitnessinteresser. Oakley Crossrange er udstyret med udskiftelige nosepads og earsocks i modellerne Lifestyle og Sport og giver den aktive mand mulighed for at tilpasse stil og præstation til enhver lejlighed.

Lifestyle-nosepads er diskrete, og farven og formen på Lifestyle-earsocks sikrer et rafineret look. Den nedtonede og smarte stil passer til det hele. Når det bliver tid til at være aktiv, kan man skifte til Sport-nosepads for en sikker pasform og fastgøre Sport-earsocks for et præstationsinspireret look, der på bekvem måde bevarer stellet på plads under cykelture, løbeture, træning eller andre udendørs oplevelser i naturen.

Udover det originale Crossrange-stel omfatter kollektionen Crossrange R med et rundere design til mindre og middelstore ansigter og Crossrange XL med større linser og forbedret dækning til middelstore og store ansigter. Alle stel i sortimentet leveres med udskiftelige nosepads og earsocks i modellerne Lifestyle og Sport og giver mulighed for en ideel pasform til diverse ansigtstyper.

  • PRIZM-TEKNOLOGI: Fås med Oakley PrizmTM-linseteknologi, der finjustere synet og understreger farver, hvor øjet er mest følsomt over for detaljer
  • KAN BRUGES HELE DAGEN: Holdbarhed og komfort med det lette og robuste O MatterTM-stelmateriale
  • BESKYTTELSE: 100 % UV-beskyttelse fra Plutonite®-linsematerialer
  • MED STYRKE: Fås i Oakley med styrke. Enkeltstyrke (+2,0 til -3,00) og progressiv styrke (+2,0 til -3,00)

Den nye Oakley brille fås i seks forskellige farvevarianter og priserne starter fra kr. 1400,-

Link

 

CYKELPORTALEN