CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Tilmelding for Canyon Pirinexus Challenge er nu åben Tilmelding for Canyon Pirinexus Challenge er nu åben
Registration for the Canyon Pirinexus Challenge at the Sea Otter Europe festival will open on 20 April 2021 Tilmelding for Canyon Pirinexus Challenge er nu åben

I sommeren 2014 hoppede Jordi Cantal op på cykel og begynde sin  340-km Pirinexus Challenge rute. Dengang viste han ikke at da han kom i mål sent om aftenen at han havde startet et ny gravel løb som idag er det mest udfordrende i den palette af løb som løber af stablen i forbindelse med SeaOtterEurope festivallen i septamber måned.

Canyon Pirinexus Challenge finder sted lørdag den 25. september som en del af den internationale Sea Otter Europe Costa Brava-Girona by Continental festival og er et af de mest prestigefyldte og berømte grusløb i Europa. Fans af sporten kommer fra hele kontinentet for at prøve det mindst en gang i deres liv, mens det for andre er et must hvert år.

Cykeludfordringen spænder over 340 km og 3.000 m højdefmeter over 18 timer og vender tilbage til Girona inden solnedgang. Ruterne passerer langs kysten og inde i landet gennem amterne i Girona samt krydser grænsen til det sydlige Frankrig gennem Pyrenæerne. Eventyret starter klokken seks om morgenen (ved solopgang) lige ved siden af ​​festivalstedet og slutter om aftenen eller om natten.

Tilmeldingsgebyret inkluderer retten til at deltage i løbet, et par bukser samt en  ruteprofil og logbog. Det inkluderer også forfriskninger, lægehjælp og en redningstjeneste under løbet samt et trofæ til alle der gennemfører ruten før solnedgang.

Til denne udgave er der to prismuligheder: registrering for € 90,00 (inkl. Moms) eksklusiv jersey, eller € 120,00 (inklusive moms) inklusive trøje. Deltagerne har også mulighed for at tegne en daglicens til en pris af € 5,00, hvis de ikke har en føderations licens. Registrering kan ske via Ticketoci.net-platformen eller på Canyon Pirinexus Challenge-webstedet.

Den 25. september vender den store cykeludfordring Sea Otter Europe Costa Brava – Girona by Continental igen tilbage. Husk at tilmeldingen åbner den 20. april 2021, og pladserne er meget begrænsede!

Canyon Pirinexus Challenge er en del af Sea Otter Europe-festivalen, Europas førende cykelfestival, der finder sted i byen Girona den 24., 25. og 26. september 2021. Læs vores reportage fra et tidligere år her

På bare et par år har festivalen formået at opnå forbløffende tal: 60.000 besøgende, over 6.000 deltagere i sportsbegivenheder og i alt over 350 udstillingsmærker ifølge sidste års tal.

Sea Otter Europe går i gang med sin femte udgave med et komplet sportsprogram med begivenheder for professionelle konkurrenter og amatører, en expo-zone med de bedste mærker på markedet, demo-kredsløb perfekt til at teste gruscykler og have det sjovt og en lang række aktiviteter, der udelukkende er dedikeret til cykelprofessionelle.

Alt dette i provinsen Girona, der tilbyder garanteret godt vejr, fremragende gastronomi og et utroligt naturlandskab. På kun fire udgaver er festivalen, der vinder international anerkendelse i cykelbranchen og blandt cykelentusiaster, blevet et must-visit-arrangement for cykelmiljøet.

Link

 

CYKELPORTALEN