CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

The New Generation The New Generation
Max & Meleon er et ung dynamisk team som udfordrer de eksisternde Long John ladcykler med bedre og mere sikree køregenskaber. The New Generation

Hvor det for årtier siden var racercyklen der dominerede, på de toneangivende cykelmesser, er de nu nærmest forsvundet og erstattet af ladcykler, hvor alle nu skal have deres del af kagen med modeller der for de flestes vedkommende ligner alt mulig andet, og ofte sætter et brands gode ry og rygte over styr. Man foranledigies til at frembringe  “skomager bliv ved din læst”

Derfor er det herligt at se en ny fremadbusende generation af designere og udviklere der tager den nye ændring i cykelkulturen meget alvorligt og som er endog meget innovative i deres tilgang.  Cyclingworld Europe i Düsseldorf var et godt eksempel på dette.

Max & Meleon er et ungt dynamisk team fra Frankfurt, der har konstrueret en elektrisk ladcykel som i princippet tager udgangspunkt i den klassiske LongJohn, men nogle smarte fif, som gør det lettere at håndtere for alle uden den store indlæring.

Ved at konstruere det styrende hjul som en boogie med indbygget affjedring og tiltfunktion, er cyklen uhyre let at styre og køre.

I sin nuværende udformning er den primært beregnet til persontransport, hvor to mindre børn eller en voksen har fin plads. Indstigningen er let på grund af det lave tyngdepunkt. Fordi den har den affjedring og styrende forhjuls boogie, er cyklen væsentlig mindre følsom overfor  forskydning af vægtfordelingen, noget som er afgørende når der cykles med børn.

Selv siger de. at omslaget i trafikken nok skal  komme, og  har sat sig det mål  at udvikle et køretøj, der kombinerer en cykels miljøvenlighed og køreglæde med en bils fleksible brugsmuligheder.

Resultatet er passagerlastcyklen. Den elektriske hjælpemotor støtter dig og gør kørslen super nem.

Med hensyn til levetid, materiale- og komponentvalg, produktion og design fokuserer vi på bæredygtighed og ansvarlighed – derfor besluttede vi os for lokal produktion.

Vores køretøj skal ikke kun være meget mere klimavenligt end en bil, men også skabe en bæredygtig og socialt ansvarlig produktion.

Den nye ladcykel kan allerede nu forudbestilles i fire versioner til levering i april måned.

Link

CYKELPORTALEN